Panorámás nyaraló

34.900.000 Ft
Eladó

7722

Ingatlan azonosító (ID)

63 m2

Méret

1

Fürdőszoba

Leírás

Eladó panorámás Flóra 2 típusú faház!

Az ingatlan helyszíne:

• A ház Tahitótfalu, hegy felőli oldalán (Tahiban), a 11-es főúttól kb. 2 km-re, a Vörös-kő alatti erdő szélén található. Végig aszfaltos úton, télen is megközelíthető, a szomszédok jó része állandó lakos, de vannak nyaralók is. A falu központja (Duna-part, Tesco, üzletek, piac, kormányablak, óvoda, iskola stb.) autóval 5 perc, gyalog 15 perc.

A ház bemutatása:

• A tulajdoni lapon 711 nm-es zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület. A valóságban egy gazdag flórával és faunával rendelkező lépcsős kialakítású kert, lakóházként használt, állandóan lakott, karbantartott 3 szintes házzal. A Dunakanyarban az ilyen FLÓRA 2 típusú faház nyaralóként és lakóházként is rendkívül népszerű, jól alakítható. Az alsó szint csontszáraz pince betontömb, a két felső szint könnyűszerkezetes, közszigeteléssel készült, faburkolatú, a tető anyagában színezett piros hullámpala. Az eredeti közfalak jó részét kivettük a tágas terek érdekében, a látszó jó állapotú faszerkezetektől a ház meleg hangulatú, kuckós. A telken 1 autó, a ház előtt akár 2 autó is tud parkolni. Az erkélyről és a felső szintről megunhatatlan panoráma tárul elénk. Tájolása délkeleti 120°, erkélyi kilátás a téli napfordulóval szemben. Kertimádók, madarászok, csillagászok, természetjárók ideális otthona / nyaralója.

Műszaki paraméterek:

• A ház az 1980-as évek közepén épült, eredeti tervdokumentációi és engedélyei is megvannak. A hasznos terület összesen a 3 szinten: 63,5 nm. Fűtése elektromos fűtőtesttel (Nobo) és PB gázos konvektorral (Lampart) van megoldva. Víz és villany van, gázcsonk a telken belül, szennyvízelvezetése 3 lépcsős, hivatalos engedéllyel épült derítőbe történik. A nyílászárók fából készültek, eredetiek. A három szint belső lépcsőkön összekötött, de a pinceszint kívülről is megközelíthető. A ház állapota jó, lakható, némi ráfordítással értéke tovább növelhető.

Helyiségek és méretek:
Pince / nyárikonyha / szuterén: 4,8 m x 4,1 m = 19,6 nm
Földszint: konyha + nappali egyben + fürdőszoba (zuhanyzó + WC): 5,8 m x 4,8 m = 27,8 nm + fedett erkély: 4,8 m x 1,5 m = 7,2 nm
Tetőtér: 1 nagyobb és egy 1 kisebb hálószoba / gardrób (egybenyitva): 7 m x 2,3 m (ez már a tető miatti hasznos terület) = 16,1 nm

Megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Cím

Cím: Tahitótfalu, Hosszúmező utca
 • Ország: Magyarország
 • Megye: Pest vármegye
 • Település: Tahitótfalu
 • Irányítószám: 2021
Megnyitás a Google Térképen
 • Ingatlan azonosító (ID) 7722
 • Ár 34.900.000 Ft
 • Ingatlan típusa
 • Ingatlankínálat típusa
 • Fürdőszoba 1
 • Építés éve 1980
 • Méret 63 m2
 • Telekméret 711 m2
 • Felirat
 • Közmű Víz - ingatlanban, Villany - ingatlanban, Gáz - telken belül, Csatorna - nincs

Kapcsolat

Komori Ottó

Ingatlanügynök
+36 30 819 00 57
info@ghome.hu
Egyéb ingatlan
Családi ház

Eladó

Családi ház

114.500.000 Ft
9 hónap telt el a közzététel óta

Eladó kétgenerációs családi ház Gödöllőn! A telek 906 nm, amelyen két lakóház + 3 állásos garázskapuval felszerelt 70 nm-es garázs található, előtte végig térkövezve. Az ingatlan 2 utcáról megközelíthető. Mindkét ház jó állapotú, a kisebb közvetlenül megközelíthető a garázsból, ebben a házban konyha, fürdőszoba, hálószoba és nappali került kialakításra. A nagyobb házban 2 szinten összesen 3 fürdőszoba, 5 szoba, erkély. A legfelső szinten kialakítható egy teljes értékű lakás. Fűtés: gáz, radiátoros hőleadók + minden szinten cserépkályhák, illetve a földszinten egy hangulatos kandalló található a nappaliban.  A két ház között térkövezett területen fa tárolására alkalmas hely, fedett és zárható tárolóhelyiség. A kertben gyönyörű növények, halastó, továbbá lehetőség van játszótér kialakítására közvetlenül a nyári konyha melletti területen. Pár perc sétával minden elérhető, amire a mindennapokban szüksége lehet, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, orvosi rendelő. Buszmegálló a háztól 1 perc sétával érhető el. További kérdés esetén keressen bizalommal a hét bármely napján.

303 m2
5
3
Panorámás telek

Eladó

Panorámás telek

19.900.000 Ft
2 év telt el a közzététel óta

Eladó zártkerti művelés alól kivett terület! A telek panorámás, gondozott, rendezett, körbekerített. Villany a telken belül! Szentendre város belterület határán kívül és a Kőhegy zártkert határán belül helyezkedik el. A Szentendre Építési Szabályzata mellékletét képező Szabályozási Terv (SZT) Mk/3 jelű kertes mezőgazdasági terület építési övezetbe sorolja, ahol a beépítési mód szabadonálló, a beépítettség megengedett legnagyobb mértéke 3%, de max. 50 m2 terepszint felett, míg terepszint alatt 3%. Az épületmagasság megengedett legnagyobb mértéke 3,5 m További információért keressen bizalommal!

Panorámás telek

Eladó

Panorámás telek

15.900.000 Ft
10 hónap telt el a közzététel óta

Eladó panorámás építési telek Dömösön Beépíthetősége: 15% Közművek: telek előtt Besorolás: Lke – Kertvárosias lakóövezet Legnagyobb homlokzatmagasság: 4,5 m   További kérdés esetén keressenek bizalommal!    

Családi ház

Eladó

Családi ház

198.000.000 Ft
9 hónap telt el a közzététel óta

Kuriózum a Dunakanyarban! Eladóvá vált Leányfalun, egy mediterrán hangulatú, minden igényt kielégítő kétgeneráció együttélésére is alkalmas családi ház. Az ideális hőmérsékletről légfűtéses kandalló gondoskodik. A házban magas minőségű, egyedi mészkő burkolatok vannak mindenhol. A légfűtéses kandallóról: – ha nincs áram vagy gáz, akkor is alkalmas az egész lakás vagy ház kifűtésére. – a légfűtéses kandalló kellemes, egyenletes meleget tud biztosítani. – a kandallóban égő tűz látványa meghitt és varázslatos hangulatú – 70-80%-os hatásfok – 150-300 m3 légtér fűthető fel (modern, szigetelt nyílászárók és falak esetén). – 3 méteres belmagasság esetén 50-100 m2 alapterületet jelent. Igény esetén könnyen kialakítható a gázkazánnal való fűtés is, mert minden helyiségben lapradiátoros hőleadó lett felszerelve. A házban két szinten 4 hálószoba, 2 nappali, 2 fürdőszoba zuhanyzóval és káddal, külön mellékhelyiség, mosókonyha és sok tárolási lehetőség van. A nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A kertben sütögető, füstölő, kerti kemence az igazán nagyszabású összejövetelekhez. 4 autó számára térkövezett kocsibeálló. A konyhából közvetlenül közelíthető meg a ház szíve-lelke, a terasz, ahol a reggeli kávé közben gyönyörködhet a panorámában, illetve este, egy fárasztó nap után egy pohár bor társaságában pihenhet meg. Az ingatlant kifejezetten ajánlom olyan családok számára, ahol van „külön” költözni vágyó nagyobb gyerek, vagy nagyszülő, akit szeretne […]

260 m2
6
2