Amit Rólunk tudni érdemes

Szeretünk segíteni másoknak, az élet minden területén. Fő profilunk ingatlanok felújítása, korszerűsítése, generálkivitelezés, értékesítése, valamint az ehhez kapcsolódó szakmai, pénzügyi, jogi háttér biztosítása megbízóink számára.

Az elmúlt években rengeteg emberrel volt lehetőségünk beszélgetni arról, hogy milyen akadályokba ütköznek ingatlanvásárlás vagy -felújítás során. Ebből született meg az ötlet, hogy személyre szabott megoldási stratégiát biztosítsunk, és ügyfeleinknek a konkrét akadály elhárításában segítsünk.

Amiben segíteni tudunk:

ingatlan adás-vétel végigvezetése (ingatlan kiválasztása, statikai ellenőrzése, értékbecslés, hitelügyintézés, szakjogászi közreműködés, felújítás, korszerűsítés)

generálkivitelezés (komplett ingatlan megépítése)

felújítási munkák (kisebb munkák is)

tetőfedés, bádogos munkák

kertrendezés, kertépítés

gipszkartonozás, festés

épületgépészet

burkolás

ingatlanjogi tanácsadás

pénzügyi tanácsadás

 

Csapatunk több évtizedes szakmai múlttal rendelkező szakemberekből áll. Célunk, hogy a hozzánk forduló ügyfelek teljes körű, megfizethető, és a számukra legmegfelelőbb megoldást kapják tőlünk.

 

A Green Home Ingatlanfejlesztő vállalkozásunk a fenntartható fejlesztésekre összpontosít. Hiszünk abban, hogy a környezetvédelem és az ingatlanfejlesztés kéz a kézben járhat. Célunk olyan lakó- és üzleti épületek létrehozása, amelyek energiatakarékosak.

Ingatlanfejlesztési projektjeink során a következő szempontokat tartjuk szem előtt:

  • Energiahatékonyság: Az általunk épített épületek energiatakarékosak. A felhasznált anyagok és technológiák megválasztásánál arra törekszünk, hogy a lehető legkisebb legyen az épületek környezetre gyakorolt negatív hatása.
  • Élhetőség: Az általunk épített épületek komfortosak, terek jól átgondoltak és praktikusak, az anyagok pedig minőségiek és tartósak.
  • Környezettudatosság: A Green Home Ingatlanfejlesztő vállalkozásunk elkötelezett a környezetvédelem iránt. Célunk olyan épületek létrehozása, amelyek pozitív hatással vannak a környezetre.

Ha Ön is környezettudatos ingatlanfejlesztési projektben gondolkodik, keressen minket bizalommal! Szívesen megosztjuk Önnel tapasztalatainkat és segítünk megvalósítani álmai otthonát vagy üzleti épületét.

 

Építse fel velünk a saját jövőjét

Green Home Ingatlanfejlesztés

Címünk: Self Store Plaza Budapest, Pünkösdfürdő u. 52-54, 1039
Telefon: +36 30 744 43 16
E-mail: info@ghome.hu

GreenHomeIngatlanfejlesztés

 

 

Építse fel velünk a jövőjét

Elérhetőségek

Self Store Plaza Budapest,

Pünkösdfürdő u. 52-54, 1039

Telefon: +36 30 744 4316

E-mail: info@ghome.hu

GreenHome Ingatlanfejlesztés © 2023.

Összehasonlítás